maanantai 28. heinäkuuta 2014

Torrevieja: Wrap up (8/8)

Jotta Torretarinoistani ei saisi kirjaa, olkoon tämä viimeinen varsinainen postaus siitä aiheesta :)

Kaiken kaikkiaan lomamme oli ihana, tosin ei se ehkä ihan pärjää joulukuiselle NCL:n risteilylle (tästä lisää joskus, aivan varmasti).

Loppu-bonuksena mainittakoon, että tulostin juuri ennen reissuun lähtöä meille muutaman sivun ruokaohjevihon; helppoja espanjalaisia perusruokia ja yhdistetty ostoslista tarvikkeisiin. Tämä oli hyvä ratkaisu: kaupasta ostettiin kerralla valkosipulia, persiljaa, erilaisia paprikoita, tomaattia, pastaa ja ranskalaisia. Lomapäivien aikana sitten täydennettiin tätä valikoimaa ohjeiden mukaan tarvittavalla lihalla, chorizolla, kanalla tai kalalla –ja nautimme omalla parvekkeellamme huippumaistuvia aterioita!

Muutama oppi reissusta jäi käteen:
 • Laita sitä aurinkorasvaa, vielä viikonkin jälkeen, oikeesti! 
 • Ei Espanjassa autoilu ole pelottavaa: 1000km kertyi mittariin ongelmitta 
 • Älä jätä yöksi kadulle autoon pyyhkijän sulkia tai antennia. Tosin jos jätät, ja ne varastetaan, saat uudet muutamalla eurolla jostain lähi-bazaarista. 
 • Jos joku vaiva iskee, lähiapteekki auttaa enemmän kuin arvasitkaan.
Toivottavasti tästä muutaman tekstin sarjastani on iloa jollekin Espanjan lomaa suunnittelevalle! 

Näihin tunnelmiin <3


2 kommenttia:

 1. Ja aurinkorasvan lisäksi illalla kosteusvoidetta! :)
  Ja mitä lomalla sattuviin terveysongelmiin tulee, haluaisin vielä muistuttaa ihmisiä, että sininen "EU-kelakortti" EI oikeuta ilmaiseen lääkärikäyntiin YKSITYISILLÄ klinikoilla... (nimim. kokemusta työn puolesta)

  VastaaPoista
 2. Kun nyt edes hankkisivat sen EU-kortin ja/tai sen matkavakuutuksen :/ Hämmentävän monet reissaa ilman kumpaakaan. Meillä on niin hyviä kokemuksia matkavakuutuksesta, että ilman olisi tosi outoa lähteä minnekään -edes kotimaassa.

  VastaaPoista