sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Back in business!

Muutaman päivän jo kuvittelin, että saan heittää hyvästit Google-tililleni -ja sitä myötä myös Bloggerilleni, mutta muutaman mutkan kautta sain kuin sainkin tilini takaisin! Tämä oli iso opetus; ihan kaikkea ei kannata jättää yhden tilin ja "pilven" varaan; jos tilinsä saa jotenkin solmuun ollaan isojen ongelmien edessä. Nämä asiat minä olisin halunnut tietää etukäteen, ehkä näistä on hyötyä jollekin muullekin:

 • Jos tililläsi tapahtuu Googlen järjestelmien logiikalla jotain outoa, saatat joutua käymään läpi pidemmän tunnistamisproseduurin.
 • Jos joudut verifioimaan identiteettisi Googlelle sinun pitää muun muassa tietää koska tilisi on luotu (kuukausi/vuosi).
 • Two-step-verifiointi tavalla tai toisella, ei yksin riitä vahvistamaan identiteettiäsi Googlelle
 • Googlella ei ole yksityisille ilmaiskäyttäjille minkäänlaista käyttäjätukea. Onneaan voi kokeilla support-forumilla mistä osa kirjoituksista hyvällä tuurilla ohjataan edelleen Googlen käsiin.
Nyt kun nämä murheet on ohi, pääsen taas miettimään myös uusia blogitarinoita. Tänään käytiin hakemassa matkamessuilta inspiraatiota loppuvuoden suunnitelmiin <3


2 kommenttia:

 1. Hienoa, että ongelma ratkesi! Tuo läjä näyttää "herkulliselta"; hetken mietin minäkin Matkamessuille lähtöä, mutta sitten alkoi laiskottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapset tykkää niistä messuista ihan hirveästi; viime vuosi oli positiivinen yllätys ja tämä vuosi vahvaa jatkoa :) Puuhaa on lapsille mukavan paljon, mutta lapsia suhteessa sen verran vähän, että mihinkään ei tarvitse hirveästi jonotella. Päätös menemisestä siis oli yksiselitteinen ;)

   Poista