perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu TampereellaTässä pikapostaus Tampereen vapusta 2015. Sää oli ihan kohtalainen; lämpöasteita reilu 10 ja sateilta säästyttiin. Mutta kyllähän sellainen kunnon hellevappukin olisi taas joskus ihan kiva! 

Lähdettiin liikkeelle bussilla ja bussi jätti meidät linja-autoasemalle. Käveltiin sieltä Koskikeskuksen kautta kohti Keskustorin vapputoria. Jotenkin aina mietityttää, että miksi Koskikeskuksessa ei ole koskaan vappuna mitään? Varsinkin kylmempinä vappuina sisätiloissa olisi kiva välillä poiketa. Tänään Koskikeskus oli aivan hiljainen. Keskustorilla tytöt saivat valita vappupallonsa; valinnat olivat pieni Frozen-pallo ja valtava prinsessalinna.

Keskustorin pallomeri
Torin jälkeen käveltiin Tallipihalle lasten vappuun. Esitietojen mukaan luvassa oli myyntipisteitä, pomppulinnaa, kasvomaalausta, Onnenpyörä ja niin edelleen. Tallipiha on aina ollut meille jotenkin ongelmallinen kohde; siitä olisi kiva tykätä, mutta sen suhteen on pitkään ollut vähän sellainen fiilis, että kannattaako sinne kuitenkaan lähteä ja onko tapahtumissa aina vaan sitä samaa. Tänä keväänä kuitenkin löysimme uudelleen Tallipihan kahvilan joka on piristynyt valtavasti takavuosista. Vahdin talon myymälässäkin oli kaikkea kivaa, eivätkä hinnat olleet ihan päättömiä; raaskin keväällä jopa ostaa sieltä itselleni uuden huivin mikä on tällaiselle kirppishaukalle harvinaista. Vappuvisiitillä viihdyttiin nyt reilut puoli tuntia; pyöritettiin onnenpyörää, tytöt osallistuivat Nalle-jumppaan ja minä kiertelin myyntikojut. Ihan kivaa vaihtelua Vapputorille!

Tervetuloa Tallipihalle!

Ahdin Tilan keppihevoset

PikkuLillin lastenvaatteita

Tallimiehen puoti

Kahvilan tarjontaa maaliskuussa

Huivilöytö Vahdin talosta
Tallipihalta lähdimme Patosillan kautta Koskipuistoon katsomaan teekkarikastetta. Meidän pienille tytöille homma on aina yhtä ihmeellistä ja isompi vannoikin useampaan kertaan, että hän ei kyllä ikinä mene tuohon kouluun. Äidin kanssa sitten voikin olla toisin; muutama vuosi sitten hain TTY:n maisterivaiheen opintoihin ja pääsin, mutta jätin paikan vahvistamatta koska aloin odottamaan meidän nuorimmaista. Nyt on kuitenkin taas vähän ajatus alkanut nostamaan päätään, että josko sittenkin vielä… aika näyttää minne tässä päädytään.

Ensimmäinen korillinen koskessa
TTY:n 50-vuotisjuhlapallot, meille mielummin näitä kuin politiikkaa!
Kaupunkikierroksen lopuksi oli Grillin vappulounaan vuoro. Olemme Grillissä vappulounastaneet jo monta vuotta; yleensä vappulounas on takuuvarmasti hyvä ja palvelu pelaa täydessäkin salissa!

Grillin lastenannos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti